Reklame

Treng du produkt for å styrke formidlinga av identiteten til bedrifta di? Gjennom gode samarbeidspartnarar kan me levere alt du treng, frå pennar og roll-ups til foliering og bøker.

Bilde av bil med bilreklame

Bilreklame

Marknadsfør bedrifta di ved å inkludera arbeidsbilen i merkevarebygginga. Me ordnar design og montering på alle type bilar. Send oss ein førespurnad, så tar me kontakt for å finna den beste løysinga for deg

Skilt og vindusdekor

Me leverer alt av skilt og vindusdekor til bedrifta di. Me designar og ordnar med produksjon og montering av alle typar skilt, både utandørs og innandørs, i tillegg til folie og dekor på vindu og i interiør.

Bilde av skilt og vindusdekor
Bilde av beachflagg

Banner, rollups, beachflagg

Marknadsfør deg med banner eller roll-up på messer, kontorbygg, butikken din eller byggeplassen. Me designar og ordnar produksjon og montering av roll-up, banner og messestandar i alle storleikar.

Profilklede

Trykk av logo og firmanamn på arbeidsklede gir eit profesjonelt uttrykk, bygger merkevara og marknadsfører bedrifta. Me ordnar alt – send oss ein førespurnad, så tar me kontakt.

Bilde av profilklær
Bilde av klistremerker

Reklameartiklar

Reklameartiklar kan vera alt frå pennar, kapsar, krus, drikkeflasker, paraplyar, sukkertøy og sjokolade til klistremerker og anna materiell som ein kan trykka logo på. Me ordnar det til deg!

Trykksaker

Me leverer design og trykk av alle typar trykksaker, frå tidsskrift, magasin, brosjyrar og folderar til bøker av alle slag. Ta kontakt med oss, så gir me deg eit pristilbod.

Bilde av ett magasin

Send forespørsel til oss

Fyll ut skjemaet og skriv ei melding om kva du ønsker tilbod på, eller om du vil at me skal kontakte deg.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.